Καλώς ήρθατε

«Η PaperGraph A.E. είναι μια Ελληνική εταιρεία που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών της χώρας, συνώνυμη της έντυπης επικοινωνίας.

Με μακρά ιστορική διαδρομή, που ξεκινά την δεκαετία του 1970, διαγράφει συνεχή ανοδική πορεία, προσανατολισμένη πάντα στις βασικές αρχές και αξίες που έχουν τεθεί από τους ιδρυτές της.

Σκοπεύοντας στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητας, παρέχοντας ταυτόχρονα εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, η PaperGraph διευρύνει συνεχώς τις δραστηριότητές της τις επενδύσεις σε μηχανολογική τεχνολογία και σε εξειδίκευση υψηλής τεχνογνωσίας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και οι σύγχρονες και στρατηγικά επιλεγμένες εγκαταστάσεις αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας.»

Νίκος Μπούρδης
Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ταυτότητα Εταιρείας

Να μας αναγνωρίζουν ως τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη που παρέχει ποιοτικές εκτυπώσεις καθώς και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία και υποδομές αιχμής και επενδύοντας στην συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων, στόχος είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας προσφέροντας υπηρεσίες γραφικών τεχνών και προϊόντων εκτύπωσης υψηλού επιπέδου με συνέπεια στις απαιτήσεις τους.

Η PaperGraph, έχοντας ως βασικό της άξονα την βιώσιμη ανάπτυξη, κάνει σταθερές και δυναμικές κινήσεις από την ίδρυσή της έως σήμερα οι οποίες την έχουν τοποθετήσει στις πλέον επιτυχημένες του κλάδου.

Δείτε τις Χρονολογίες Σταθμούς »

Νίκος Μπούρδης
Νίκος ΜπούρδηςΠρόεδρος του Δ.Σ.
Λίτσα Μάνεση
Λίτσα ΜάνεσηCEO
Καλή Μπούρδη
Καλή Μπούρδη Operation Director
Γνωρίστε και τους υπόλοιπους

Πρότυπα & Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2015

Για την PaperGraph, η ποιότητα των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών, και κατά συνέπεια η ικανοποίηση των πελατών, είναι αδιαπραγμάτευτες έννοιες.
Διαβάστε περισσότερα »

SMETA 4 Pillars

Το SEDEX (Supplier Ethical Data Exchange Database) είναι μία διεθνής πλατφόρμα για την ανταλλαγή πληροφοριών που σχετίζονται με την ηθική και αειφόρο παραγωγή στην εφοδιαστική αλυσίδα…

Διαβάστε περισσότερα »

fsc

FSC

Η PaperGraph ΑΕ, πιστή στον Κώδικα Δεοντολογίας της, έχει δεσμευθεί να βελτιώνει συνεχώς τη διαχείριση των επιπτώσεων που έχουν οι δραστηριότητές της στο περιβάλλον…»

Διαβάστε περισσότερα »

Κώδικας Δεοντολογίας

Η PaperGraph είναι μία από τις πιο σύγχρονες και σταθερά εξελισσόμενες επιχειρήσεις εκτυπώσεων στην Ελλάδα. Στόχος της η συνεχής βελτίωση και η διασφάλιση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξής της μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον…»

Διαβάστε περισσότερα »