Στείλτε μας το Βιογραφικό σας!

Αν πιστεύετε πως έχετε κι εσείς τα απαιτούμενα προσόντα για να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Η εταιρεία μας αναπτύσσεται διαρκώς και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκύπτουν νέες θέσεις εργασίας, σε διάφορους τομείς. Για αυτό και σας προτρέπουμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω της φόρμας και εφόσον προκύψει θέση ανάλογη των προσόντων σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


  ανεβάστε αρχεία pdf, jpg, jpeg, doc, docx μέχρι 7mb

  Σημείωση: Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται αυστηρά εμπιστευτικές και τα στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την PaperGraph.

  Κάποια στοιχεία για την PaperGraph που σας ενδιαφέρουν

  SEDEX

  Η PaperGraph είναι μέλος του οργανισμού SEDEX έχοντας λάβει την πιστοποίηση SMETA 4 Pillars από το 2012.

  Το SEDEX (Supplier Ethical Data Exchange Database) είναι μία διεθνής πλατφόρμα για την ανταλλαγή πληροφοριών που αποσκοπεί στη βελτίωση των εταιρικών πρακτικών που εφαρμόζονται και επηρεάζουν τους εργαζόμενους, το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο εν γένει.

  Οι τέσσερις πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η πιστοποίηση των μελών του, όπως η PaperGraph, είναι:

  1. Συνθήκες και Πρότυπα Εργασίας
  2. Υγιεινή και Ασφάλεια
  3. Επιχειρηματική Πρακτική και Ακεραιότητα
  4. Περιβάλλον

  Για να δείτε το πιστοποιητικό και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

  ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

  Η PaperGraph διέπεται από Κώδικα Δεοντολογίας ο οποίος σε σχέση με τους εργαζόμενους αναφέρει ενδεικτικά τα εξής:

  «Η Paper Graph δεσμεύεται ως προς την ποικιλομορφία σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμός και όπου όλοι αισθάνονται υπεύθυνοι για την απόδοση και τη φήμη της εταιρίας μας.

  Θα προσλαμβάνουμε, θα απασχολούμε και θα προάγουμε εργαζόμενους στην εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο με βάση τα προσόντα τους και τις ικανότητες που απαιτούνται για την εργασία που πρέπει να επιτελεσθεί.

  Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε καμία μορφή επιβαλλόμενης, εξαναγκαστικής ή παιδικής εργασίας.

  Προστατεύουμε τα Θεμελιώδη Δικαιώματα όλων των εργαζομένων μας για Αλληλεγγύη, Αξιοκρατία, Ασφάλεια, Δικαιοσύνη, Εκπαίδευση, Ίση Μεταχείριση, Ισότητα, Προστασία Ατομικής Αξιοπρέπειας, Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  Προάγουμε τη Διαφορετικότητα και τη θεωρούμε βασικό παράγοντα εταιρικής ανάπτυξης. Όλες οι εταιρικές διαδικασίες (προσέλκυση, πρόσληψη, μετακίνηση, προαγωγές, εκπαίδευση, κ.α., πραγματοποιούνται χωρίς να γίνονται διακρίσεις λόγω φυλής, εθνικότητας, φύλου, ηλικίας, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ή ασθένειας/αναπηρίας).»

  Για να δείτε ολόκληρο τον Κώδικα Δεοντολογίας πατήστε εδώ.